AKZENTE - locul unde te apropii de Germania

  • AKZENTE - locul unde te apropii de Germania
Te-ai pornit în Germania și ai nevoie de un certificat de cunoaștere a limbii pentru serviciu, studii universitare sau pentru a obţine o viză? Sau poate dorești să afli cât de bine ştii limba germană și respectiv să-ți îmbunătățești nivelul de cunoaștere a acesteia? Ori pur și simplu îți place cultura Germaniei și vrei să afli cât mai multe despre ea? Noi știm cu certitudine unde să te adresezi - partenerul nostru, Centrul Cultural German AKZENTE.

Ce trebuie să știi în primul este că AKZENTE este unica instituție din Republica Moldova acreditată să organizeze examenele Goethe. Prin intermediul partenerului său, Institutul Goethe din Bucureşti, AKZENTE îți acordă posibilitatea de a susține aceste examene pentru a obţine un certificat de limbă recunoscut la nivel internaţional.

Cu alte cuvinte, acest examen este un fel de ”TOEFL” nemțesc, iar certificatul Goethe îți dă mult mai multe șanse să te integrezi cu succes în societatea germană și să-ți găsești mai ușor un loc de muncă bine plătit.

Important! Dacă vrei să susții examenul Goethe în anul curent, atunci grăbește-te să te înscrii până pe data de 15 septembrie.

Examenele vor avea loc pe data de 9 și 10 noiembrie 2015. Pretestarea este obligatorie și va avea loc în perioada 7 - 8 octombrie curent.

Vezi care sunt tarifele pentru susținerea acestui examen și după cum te poți convinge, ești avantajat în cazul în care devii cursantul AKZENTE.

Deci ai suficient timp să-ți faci ”tema pentru acasă„. Noi îți recomandăm ca înainte de a te înscrie la examenul Goethe să treci o pregătire în prealabil la Centrul Cultural German AKZENTE, care oferă unele dintre cele mai bune cursuri de limbă germană pentru adulți și copii.

Profesorii Centrului participă la instruirile și seminarele de perfecționare organizate de Institutul Goethe pentru însușirea celor mai moderne metode de predare și învățare. Aici de asemenea poți găsi informații despre bursele de studii oferite de statul German. Dacă ești profesor de germană, vei afla despre oportunitățile tale de dezvoltare profesională.

Durata unui curs intensiv este de 6 săptămâni.

Numarul de ore: 60 de unităţi.

Prețul este de 2500 lei, materiale didactice fiind incluse în preț (manual și caiet exerciții).

De regulă în grupă sunt 6-12 persoane. La finalul cursului fiecărui participant i se înmânează un certificat.

De asemenea poți solicita lecţii private şi cursuri intensive.

În afară de aceasta, Centrul Cultural German AKZENTE organizează un program cultural variat și captivant. Lecturi publice, proiecții de film, expoziții, evenimente muzicale, dezbateri pe teme actuale, dar și ateliere și seminare – toate acestea le vei găsi în agenda Centrului.

P. S. 1 Dacă ești interesat, contactează Centrul NEXUS Chișinău și vei primi informații adiționale.

P. S. 2 Nu uita să pui ”Like” și să distribui acest articol dacă ți s-a părut util. 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.