”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj

  • ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj
  • ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj
  • ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj
  • ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj
  • ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj
  • ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS”: tombolă cu triplu avantaj
Carduri cadou pentru bilete de avion, reduceri la servicii medicale, servicii de securitate, cursuri gratuite de limbă străină, business lunch-uri gratuite, aparate electrocasnice și multe alte premii - asta au primit unghenenii chiar de Ziua Orașului lor care deja al doilea an la rând coincide cu Zilele Diasporei. Dar nu toți unghenenii, ci numai acei care au participat la tombola „Câștigă împreună cu partenerii NEXUS Ungheni” –un nou exercițiu de cooperare prin care echipa noastră din Ungheni a reușit obținerea avantajului triplu pentru toți cei implicați.

Partenerii din sectorul privat și echipa NEXUS și-au promovat serviciile și produsele, iar unghenenii au avut ocazia să beneficieze de acestea. Fantastic, nu? La tombolă au putut participa toți doritorii cu vârsta de peste 16 ani, absolut GRATUIT. Tot ce au trebuit să facă pentru a se înregistra era să se apropie de cortul NEXUS din fața Liceului V. Alecsandri și să completeze biletul de participare.

Peste 200 de persoane s-au înscris în timpul celor două zile de tombolă, aproape jumătate din acestea au dorind să devină clienții NEXUS. Extragerea biletelor câștigătoare a avut loc pe data de 30 august, în mod transparent, de pe scena amplasată pe Piața Independenței chiar în timpul concertului festiv.

Apropo, vă mai aduceți aminte de dorulețele noastre, Diana și Olivia? Astăzi ele sunt voluntarele active ale NEXUS Ungheni, noi primindu-le cu mare drag în familia noastră.

Ștefănel și Erica, copiii consultanților NEXUS Ungheni, au fost ”mâinile de aur” ale tombolei hotărând soarta celor 20 de norocoși. Vă întrebați ce a fost deosebit la tombola noastră? Ei bine, tombola ”Câștigă împreună cu partenerii NEXUS!” chiar a fost una specială, având un număr de 40 de premii dintre care câștigătorii au putut alege ce-și doresc: vouchere pentru studierea unei limbi străine, carduri de reducere pentru servicii medicale, carduri - cadou în valoare de 1000 și 500 de lei valabile pentru procurarea unui bilet de avion, certificate - cadou pentru servicii de remodelare corporală, servicii gratuite de pază, bilete gratuite pentru servicii de ultrasonografie și consultație medicală, vouchere pentru business lunch, inclusiv obiecte de uz casnic, set de miere de albini și ceai, tricouri, dicționar.

Vasile Șișcanu este unul din câștigători și este un migrant revenit acasă după 12 ani de muncă peste hotare. În 2014 s-a întors acasă, în satul Costuleni pentru a-și dezvolta propria afacere inițiată încă în 2012 în domeniul agriculturii și anume creșterea legumelor în seră și o livadă de caise. La începutul anului curent s-a înregistrat la cursurile de instruire în cadrul programului PARE 1+1, unde a obținut multe cunoștințe utile pentru afacerea sa. Acum este la etapa elaborării planului de afaceri. L-am întrebat pe Vasile ce crede despre tombola noastră și iată care i-a fost răspunsul:

”În primul rând am aflat despre NEXUS - organizație foarte bună pentru cei care se gândesc să plece peste hotare. Eu când am plecat, nu exista o asemenea organizație, care m-ar fi ajutat mult. Dar am înțeles că nici acum nu-i târziu să apelez la NEXUS pentru a primi informații utile pentru afacerea mea. Tombola e neobișnuită, bine organizată și foarte bună pentru cei care au adus în dar serviciile și produsele lor pentru că au posibilitatea să-și mărească numărul clienților. Eu personal, am ales serviciile medicale ale Alfamed Consult. Voi merge la clinică împreună cu familia pentru a cunoaște mai mult despre serviciile medicale oferite de acest centru.”

Aducem sincere mulțumiri partenerilor noștri care au oferit premiile: Camera de Comerț și Industrie Filiala Ungheni, Pro Diagnostic SRL, Centrul de Sănătate Alfamed Consult, magazinul BricOne, PIN UP, Smart Credit SRL, Școala de Limbi Europene Pro Comunicare, Asociația Obștească pentru Copii și Tineret ”Făclia”, Dalma (”Crimson” SRL), ”Dulce Plai” SRL, LogosArt (II ”Poia Ion”), ”Climalex” SRL , Biroul de Traduceri ”Criscons” SRL, Călătorul (”Eledar-Tur” SRL).

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.