Centrul de Limbi Europene “Oratorica” îți deschide drumul spre succes

Tot mai mulți și mai mulți tineri își doresc să facă studii de calitate în străinătate. Din acest motivam decis să organizăm seminarul gratuit de informare despre studiile peste hotare și programele de schimb pentru studenți și elevi ”Ia-ți bursa”. Pentru că a învăța în străinătate înseamnă să cunoști bine limba țării în care mergi, noi îți recomandăm să te pregătești de acasă. Iar partenerii evenimentului nostru, profesioniștii de la Centrul de Limbi Europene “Oratorica”, te pot ajuta în acest sens.

DESPRE “ORATORICA”

“Oratorica” este locul unde scapi de barierele de comunicare. La ei vei învăța rapid și calitativ orice limbă europeană, astfel încât să obții succes în carieră, învățământ, dar și să poți comunica liber atunci când călătorești.

CURSURILE GENERALE

”Oratorica” pune la dispoziție cursuri utile, atât pentru elevi și studenți, cât și pentru specialiștii în formare din diferite domenii. Astfel, din 2010 a fost lansată înscrierea la următoarele cursuri de limbi străine: engleză, italiană, germană, franceză, spaniolă, rusă și română.

CURSURILE DE AFACERI

Dacă ești tânăr antreprenor sau om de afaceri poți însuși cursul în funcție de specialitatea în care activezi. Pe lângă cursurile de bază poți studia limba de specialitate în următoarele domenii: business și administrare, management, medicină, arte, etc. La fel, Centrul de Limbi Europene ”Oratorica” propune companiilor cursul de engleză pentru angajaţi și oferă posibilitatea de studiere corporativă a limbii engleze, cu prezenţa profesorului la sediul companiei.

CURSURILE DE PREGĂTIRE

”Oratorica” vine cu un program de pregătire specială și pentru cei care își doresc să dea examenul de BACALAUREAT sau TOEFL. Simularea exercițiilor din cadrul examenelor și profesorii calificați te vor ajuta să le treci cu brio. Reușitele bune la aceste examene permit viitorilor studenți să depună dosarele pentru programele de schimb internațional de experiență, admiterea în universități sau angajarea în câmpul muncii peste hotare.

PROFESORII

Competenţele lingvistice şi pedagogice ale cadrelor didactice și experiența vastă din domeniul învățământului îi ajută să pună în aplicare practici noi de predare. Pe lângă pedagogii instruiți la noi în țară, ai șansa să studiezi o limbă străină prin comunicarea continuă cu un profesor nativ. Astfel, vei fi capabil nu doar să cunoști, dar și să gândești într-o limbă străină.

ÎI GĂSEȘTI LÂNGĂ CASA TA!

“Oratorica” oferă acum noi condiții pentru învățământ, așa că ai șansa să studiezi într-un mediu plăcut și confortabil. Centrele au săli spațioase, dotate cu laptopuri, sisteme audio și video, ca să ai parte de lecții cât mai interactive. În prezent poți face studii în cele 3 filiale ”Oratorica” situate la Botanica, Râșcani și Buiucani. Foarte curând se vor deschide centre și la Ciocana.
 

Îi găsești la adresele:

Buiucani: str. Ion Luca Caragiale 26 (intersectie cu bd. Alba Iulia)

Telefon: 079 00 77 46

Email: buiucani@oratorica.md

Botanica: Bd. Dacia 23, et.5, of. 501

Telefon: (+373) 60 73 55 33

Email: botanica@oratorica.md

Râșcani: Bd. Moscova 6, et. 3, of. 301 A

Telefon:(+373) 78 80 90 58

Email: riscani@oratorica.md

 


Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.