Chiar și un buchet de flori te face să te simți acasă

  • Chiar și un buchet de flori te face să te simți acasă
  • Chiar și un buchet de flori te face să te simți acasă
  • Chiar și un buchet de flori te face să te simți acasă
În ultimele zile ale primăverii, echipa de la Centrul NEXUS Edinet ne-a relatat o poveste frumoasă pe care au trăit-o alături de clienta lor. Toți știm că familia e o frânghie ale cărei noduri nu se desfac niciodată, dar când putem contribui la acest lucru și simți că facem pe cineva fericit, suntem siguri că ceea ce facem, este potrivit și necesar oamenilor, convingându-ne că parteneriatele pe care le încheiem cu firmele și companiile locale funcționează tot mai mult și mai mult.

Vă mai aduceți aminte de floriștii locali, care au devenit partenerii noștri în cadrul campaniei de 8 martie? După cum și spuneam, florile pot fi comandate oricând, iar livrarea lor în raza raionului Edineț nu va costa atât de mult precum în cazul în care ați comanda de la o companie națională.

Pe data de 18 Mai am primit un apel prin skype de la fiica unei foste cliente de ale noastre care se află acum în Federația Rusă. Ea ne-a povestit pe scurt istoria familiei din care provine mama ei.

S-a întîmplat că toate surorile și un frate din această familie muncesc peste hotare și nu au posibilitatea întotdeauna să fie alături unul de altul la evenimentele importante. Tatiana, cea mai mica dintre toți, a rămas acasă și are grija de mama. Recent ea a avut o aniversare și nu o simplă aniversare, ci una de aur - a împlinit 50 de ani.

Aflând această veste, NEXUS Edineț și-a propus scopul să întregească spiritul acestei minunate familii cu ajutorul partenerului local - SRL LAVANDA-ALEX și să transmită Tatianei un strop de iubire și grija surorilor și fraților din toate colțurile lumii! Împreună cu voluntarii noștri am adus cadourile la prag, iar emoțiile pe care ni le-a împărtășit omagiata sunt mai grăitoare decât orice cuvinte.

”Mulțumim partenerilor voștri că ne ajută să fim acasă, chiar dacă ne despart mii de kilometri” - iată mesajul pe care ni l-au transmis ulterior surorile și fratele aflați peste hotare, iar nouă nu ne rămâne decât să ne alăturăm caldelor urări de bine și să ne bucurăm că prin lucruri mici, dar făcute din tot sufletul, putem ajuta la atingerea unor vise mari.

Vă îndemnăm să nu ezitați să ne contactați atunci când doriți să vă faceți prezența simțită acasă, chiar și printr-un buchet de flori.

P. S. Și nu neapărat cu ocazii speciale.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.