Donează pentru renovarea apeductului din Edineț

  • Donează pentru renovarea apeductului din Edineț
Azi venim să-ți cerem ajutorul. N-o facem pentru noi, o facem pentru locuitorii din Edineț. Apeductul care alimentează cu apă peste 270 000 de persoane din orașele Edineț și Cupcini este unul învechit și are nevoie de investiții pentru a fi renovat.

Achitarea energiei electrice constituie 40% din cheltuielile întreprinderii ”Apă Canal”. Drept urmare are de suferit tariful pentru consumul de apă. Acesta constituie 19,50 lei, ceea ce reprezintă cel mai mare preț pentru apă din țară.
Asociația băștinașilor din Edineț, împreună cu proiectul Migrație și Dezvoltare Locală (MiDL) și Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM), au pornit o campanie de colectare de fonduri. Pentru a îmbunătăți starea apeductului este nevoie de 31 500 de dolari, dintre care 20 000 de dolari sunt oferiți, în baza unui proiect, de Guvernul Elvețian, 9 000 de dolari contribuie APL-ul, iar 2 200 de dolari trebuie să fie adunați din donații.

Implică-te și tu! Hai să dăm o mână de ajutor.
Donațiile le poți face direct de pe telefonul tău mobil sau fix sau prin intermediul plăților online.
Pentru mai multe detalii accesează www.guvern24.md: aici vei afla totul despre lucrările care urmează să fie făcute la apeduct, dar vei afla și cum trebuie să donezi.
Grăbește-te să faci o schimbare în bine!

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.