Donează pentru un parc modern - o carte de vizită pentru Ungheni!

  • Donează pentru un parc modern - o carte de vizită pentru Ungheni!
Suntem în era în care nu mai așteptăm să vină alții să ne facă schimbări. Începem să le facem singuri. Iar atunci când ne unim și suntem mulți, lucrurile merg mai rapid și mai bine. Tocmai din acest motiv Primăria orașului Ungheni, în parteneriat cu membrii Asociației „Ungheneni de Pretutindeni”, au decis să ceară ajutor de la fiecare dintre noi ca să reamenajeze Parcul Central din oraș.

Să ne implicăm și să donăm, cine și cât poate.

Aleile și băncile din Parcul Central din Ungheni sunt deteriorate, iar pe alocuri lipsesc. Nu există iluminare, ceea ce face zona neaccesibilă, ba chiar periculoasă. Lucrurile însă pot fi schimbate datorită Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC),  care a oferit un grant subproiectului  Amenajarea unui spațiu de odihnă și agrement în Parcul Central al orașului Ungheni”, ce  poate fi accesat doar prin implicarea întregii comunități. Astfel, bugetul total al subproiectului este de 50 000 $, dintre care grantul SDC este de 20 000 $, contribuția Primăriei orașului Ungheni – 10 000$, contribuția Consiliului Raional Ungheni – 10 000 $. Urmează ca și cetățenii, ungheneni de pretutindeni, să pună mână de la mână și să adune suma de 10 000$. Orice suport financiar va fi binevenit și apreciat. Contăm pe susținerea și implicarea ta!

Pentru mai multe detalii accesează www.guvern24.md și www.ungheni.md - aici vei afla totul despre lucrările care urmează să fie făcute pentru reamenajarea parcului, dar și cum poți să donezi.

Schimbarea în bine începe cu tine!

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.