Fă-ți iarna mai caldă!

  • Fă-ți iarna mai caldă!
Dăruiește căldură celor dragi, la propriu. Sezonul rece e în toi, iar NEXUS Edineț împreună cu partenerul său local a pregătit o ofertă specială pentru ca tu, sau rudele tale să aibă parte de o iarnă caldă acasă.

Fie că te afli peste hotare, fie stai la Chișinău, dar vrei să-ți ajuți rudele de la țară să-și încălzească casa, acum ai ocazia s-o faci.

Partenerul NEXUS Edineț, compania Vitalmarketnord îți propune brichete din coajă de floarea soarelui care sunt un material combustibil perfect pentru sezonul rece. De ce? Iată răspunsul:

  • PREȚ SCĂZUT
  • CALITĂȚI DE ARDERE RIDICATE
  • DEPOZITAREA FACILĂ
  • MĂRIMEA REDUSĂ
  • CENUȘA ESTE FERTILIZATOR
  • 100% NATURAL

Brichetele sunt universale: pot fi folosite atât pentru încălzirea locuinţelor, saunelor, cât şi pentru încălzirea anexelor şi a încăperilor comerciale. Sunt recomandate pentru toate tipurile de sisteme de încălzire concepute pentru combustibili solizi - sobe, şeminee, cazane. De asemenea sunt perfecte pentru gătit la foc deschis.

1 tonă de brichete = 4 metri cubi de lemn

Devino clientul NEXUS și vei avea o reducere de 10% pentru o tonă de brichete.

Astfel, dacă în mod obișnuit 1 tonă de brichete costă 2700 lei, pentru clienții NEXUS, compania Vitalmarketnord oferă un preț de 2430 de lei.

În cazul în care o tonă e prea mult pentru tine, poți cumpăra saci cu brichete.

1 sac = 28 de kg de brichete = 77 de lei

Dacă vrei să cumperi, comanda minimă este de 20 de saci.

Livrarea este GRATUITĂ în regiunea de Nord a Moldovei, mai exact raioanele: Glodeni, Râșcani, Drochia, Ocnița, Briceni și bineînțeles Edineț.

Ce trebuie să faci?

Contactează Centrul NEXUS Edineț și unul din consultanții noștri care îți va înregistra comanda și îți va oferi toate detaliile referitoare la modalitatea de plată, datele partenerului și alte informații utile.

După ce partenerul nostru va primi un act care să confirme achitarea plății, comanda ta va fi livrată la destinația solicitată. La final vei primi și un raport fotografic.

Contacte:

Adresa: str. Independenței 53

Fix: (+373) 246 84 919

Mobil: (+373) 606 696 38

Email: [email protected]

Skype: nexus_edinet

Un detaliu interesant în toată această ofertă este că directorul și fondatorul companiei Vitalmarketnord, Vitalie Iarmaliuc, a fost și el migrant, care s-a întors acasă după mai multă vreme petrecută în SUA, unde de fapt a și acumulat banii necesari pentru acest proiect investițional. Capitalul de start a constituit o sumă de 245 380 de lei, dintre care 90 000 au fost obținute prin intermediul Programului PARE 1+1. Deci se poate!

P. S. 1: Te îndemnăm să nu ratezi această ocazie, valabilă pentru întreaga perioadă rece a anului și nu uita să pui ”like” dacă oferta noastră țe-a părut atractivă.

P. S. 2: Dacă vrei să fii la curent cu toate ofertele noastre, precum și să afli diferite informații utile și interesante referitoare la migrație, pune ”like” la pagina noastră de Facebook.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.