Familia s-a reunit!

  • Familia s-a reunit!
De fiecare dată când putem ajuta clienții noștri, avem o satisfacție care ne înaripează, la propriu. Când spunem că suntem aici pentru a ajuta moldovenii să-și realizeze cât mai eficient scopurile lor personale atunci când iau această decizie deloc ușoară de a pleca peste hotare, fie deja se află acolo, fie planifică să se întoarcă acasă, nu o facem în van.

Concursul ”NEXUS te înaripează” a fost una din multiplele noastre activități menite să confirme acest lucru. Diana Boțan este una din cele două câștigătoare, care și-a revăzut părintele chiar în țara în care muncește. Sperăm că în curând va avea loc și revederea celeilalte câștigătoare cu persoanele ei dragi.

Diana și-a dorit foarte mult să-și vadă tăticul care e muncitor migrant, iar în prezent se află la Barcelona, Spania. Cum a fost călătoria? Credem că nu sunt necesare multe comentarii din partea noastră, pozele de mai jos vorbesc de la sine.

Ceea ce vrem, însă să vă amintim este că dacă aveți o întrebare în legătură cu faptul că doriți să plecați peste hotare, fie vă aflați deja acolo sau planificați să vă întoarceți, oricând puteți deveni clientul nostru. Noi vom găsi răspunsurile simplu, gratis și prietenos. Fiți sigur că informația pe care o oferim vine din surse veridice, autorizate și actualizate. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, vedeți aici.

 
 
 
 
 
 
P. S. Nu uitați să puneți ”Like” și la pagina noastră de Facebook, dacă vreți să faceți parte din familia NEXUS.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.