Green Card Moldova 2016: înscrie-te gratuit și evită problemele

  • Green Card Moldova 2016: înscrie-te gratuit și evită problemele
Una dintre întrebările frecvente pe care ni le puneți în mod repetat este despre programul de migrare în SUA - ”Green Card”, sau cum este numit oficial - Diversity Immigration Visa Program. Și pentru că mulți dintre voi ne-ați întrebat despre acest program, iar uneori am primit chiar și plângeri legate de activitatea intermediarilor, am decis să vă ajutăm și să vă dăm câteva sfaturi utile, iar cu această ocazie și să ne cunoaștem personal.

Așa cum înscrierea pentru loteria Green Card în acest an începe la 4 octombrie și durează până la 7 noiembrie, te invităm la atelierul gratuit, organizat de Centrul NEXUS Chișinău: ”Green Card?! Înregistrează-te singur. Noi îți arătăm cum”.  

La 30 septembrie, vino pe Ismail 84 și află totul despre programul Green Card.

Aici vei primi sfaturi practice și utile cu ajutorul cărora vei putea să completezi formularul pentru participarea la loterie. Mai mult decât atât, noi te vom informa când are loc extragerea loto. Unde poți să verifici rezultatele, cât durează tot procesul și da, cel mai important - cum să te ferești de cei care vor să te mintă și să ceară bani în schimbul Green Cardului.

Ca să-ți stârnim curiozitatea îți oferim aici câteva lucruri importante pe care le vom discuta pe larg la atelierul nostru.

  1. Înregistrarea pentru Green Card se face doar pe site-ul oficial al departamentului de stat al SUA - dvlottery.state.gov. Nu crede pe nimeni care îți spune că poți completa formularul pe o altă pagină de web.
  2. Completarea formularului este un moment cheie în procesul de aplicare la loteria Green Card. Din acest motiv trebuie să fii extrem de atent la întrebările din formular. După completare, acesta nu va mai putea fi modificat. Răspunde la întrebările din formular în conformitate cu realitatea ta. Nu încerca să introduci informații eronate despre tine, mai târziu ai putea fi descalificat din acest motiv.
  3. Aplică la programul Green Card, personal. Evită companiile intermediare. De obicei, intermediarii obțin numărul tău de înregistrare și nu ți-l comunică. Iar dacă la extragerea loto ai câștigat, aceste companii îți solicită să achiți o taxă pentru a-ți spune numărul.
  4. Dacă nu ai numărul de înregistrare nu poți participa la ultimele etape de obținere a vizei Green Card.

Celelalte sfaturi le vei afla la 30 septembrie.

Grăbește-te să prinzi un loc!

Înscrie-te la seminar direct pe site-ul nostru: nexusnet.md sau sună la 0 606 696 36 și un consultant NEXUS te va include în lista participanților.

Noi te așteptăm!

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.