Înscrie-te acum la Programul ”Diversity Visa” 2017

  • Înscrie-te acum la Programul ”Diversity Visa” 2017
Cunoscut și sub numele de ”Green Card lottery”, Programul de Imigrare ”Diversity Visa” este deschis pentru înregistrare pentru anul fiscal 2017. Vor fi disponibile 50 de mii de vize DV (cu alte cuvinte Green Carduri). Nu se percepe nici o taxă de înregistrare în programul DV. Repetăm, înregistrarea la loterie este absolut GRATUITĂ!

Deci, ce trebuie să faci?

Intră acum pe site-ul Electronic Diversity Visa Lottery și urmează instrucțiunile.

Înregistrările în programul DV-2017 trebuie transmise electronic până la amiază, 12:00, ora de iarnă a coastei de est (EST) (GMT-5), a zilei de marți, 3 noiembrie 2015. Nu aștepta până în ultima săptămână a peroadei de înregistrare pentru a participa, deoarece cererea mare poate conduce la întârzieri ale accesului la pagina de internet.

Nu vor fi acceptate înregistrări întârziate sau pe hârtie. Legea permite numai o singură înregistrare de către sau pentru fiecare persoană transmisă în perioada de înregistrare. Departamentul de Stat al SUA foloseşte o tehnologie sofisticată pentru a detecta înregistrările multiple.
Solicitanţii depistați cu mai mult de o înregistrare vor fi descalificaţi.

Participanţii care sunt selecţionaţi de loterie (“selectees”) trebuie să îndeplinească cerinţe simple, dar stricte, pentru a se putea califica pentru o viză DV. Persoanele selecţionate sunt alese printr-o tragere la sorţi aleatorie făcută de un computer. Vizele DV sunt distribuite pe şase regiuni geografice şi nici o ţară nu poate primi într-un an mai mult de şapte la sută din numărul total de vize DV.

Moldova este țara calificată pentru anul 2017, așa că îndrăznește, dar mai întâi de toate citește cu atenție instrucțiunile pentru înregistrare, pe care le găsești în versiunea română aici.

Nu te lenevi! O singură greșeală te poate costa descalificarea.

După aceasta, poți începe procedura propriu-zisă, accesând acest link.

P. S. Noi îți urăm baftă și nu uita să pui ”like” and ”share” dacă informația ți-a fost utilă.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.