Livrează zâmbete și bucurie

  • Livrează zâmbete și bucurie
  • Livrează zâmbete și bucurie
  • Livrează zâmbete și bucurie
  • Livrează zâmbete și bucurie
  • Livrează zâmbete și bucurie
  • Livrează zâmbete și bucurie
Ce poate fi mai minunat pentru un copil decât să-l vadă pe Moș Crăciun în carne și oase aducându-i un cadou și spunându-i o poveste special pentru el? Chiar și cei mai sceptici pici își înmoaie vigilența văzând așa ceva. Exact asta și-a propus echipa noastră de la Centrul NEXUS Edineț.

Livrează zâmbete și bucurie - mai mult decât un slogan, este chiar scopul campaniei pe care NEXUS Edineț a desfășurat-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Dincolo de impactul social, această campanie a avut și beneficii economice pentru partenerii noștri locali, noi convingându-ne încă o dată că magia Crăciunului există.

Totul a pornit de la o discuție cu dna Livia Nour, director al companiei Pikolino din orașul Edineț și proprietara magazinului de jucării ”Pinochio”. Echipa noastră i-a propus o afacere avantajoasă - clienții NEXUS obțin o reducere de 5% pentru toate jucăriile puse în vânzare, în timp ce noi asigurăm o publicitate de poveste, la propriu.

Ce trebuiau să facă părinții? Să vină să-și ia cuponul de reducere, să cumpere cadoul de la magazinul ”Pinochio”, apoi să revină la Centrul NEXUS pentru a completa un formular de participare, iar de aici începe povestea. Voluntarii noștri, deghizați în Moș Crăciun și Alba ca Zăpada au pregătit pentru fiecare copil un scenariu individual, umplându-și desaga cu daruri și mergând pe la casele lor cu urări.

- Ei și cum, Vasile, au crezut copiii că ești Moș Crăciun, l-am întrebat pe voluntarul de la Centrul NEXUS Edineț.

- A fost o experiență neobișnuită pentru mine, a răspuns Moș Crăciunul nostru deghizat. Prima dată mi-a revenit acest rol și vreau să vă spun că este o muncă enormă, dar și foarte nobilă să faci pe cineva fericit, mai ales pe copii. Când comunici cu ei trebuie să fii sincer și să-ți dai toată energia pozitivă, altfel nu te cred. Cum ma simțeam când vedeam că cineva din cei mici nu crede în Moș Crăciun? Hmm...a fost un pic complicat... unii copii cresc prea repede. Noi toți trebuie să credem în minuni, chiar daca suntem deja adulti.

- Sunt foarte mulțumită că am avut această frumoasă ocazie să finalizez anul cu o faptă bună, spune Ana-Maria, Alba noastră ca Zăpada. Este o experiență de neuitat. Iar cea mai importantă concluzie este că nu ne costă nimic să oferim cuiva zâmbete și cuvinte calde pentru a-l face fericit.

Timp de câteva zile voluntarii noștri au transpirat de-a binelea, livrând zâmbete și bucurii la 60 de copii. Cozile nu conteneau la Centrul NEXUS Edineț, cadourile fiind comandate nu numai din orașul Edineț, ci și din satele din regiune.

- V-a plăcut această poveste de Crăciun pe care am organizat-o împreună, am întrebat-o pe dna Livia Nour, proprietara magazinului.

- Bineînțeles. Pentru orașul nostru a fost o experiență neobișnuită. Pe lângă satisfacția morală pe care am primit-o, această campanie ne-a adus și un venit de aproape 10 mii de lei. În plus avem și o mai bună acoperire în teritoriu, mărfurile noastre fiind cunoscute și în alte localități din raion.

- Ne-am dorit ca prin această campanie să facem mai mici distanțele dintre cei care se află peste hotare și cei de acasă, spune Alina Reșetnicov, directorul NEXUS Edineț. Cu părere de rău mulți copii au unul din părinți plecat la muncă în străinătate, noi am vrut să le facem Crăciunul mai cald și sper că ne-a reușit.

Firește că ne-a reușit, or mesaje de mulțumire sosesc și acum în căsuța noastră poștală. Corina lucrează în Italia, dar a reușit să-și surprindă fetița de Crăciun:

- Am aflat despre această campanie de pe rețelele de socializare și am fost foarte fericită că am găsit o oportunitate să fiu mai aproape de fiica mea în sărbătorile de iarnă, chiar dacă sunt departe.Am avut norocul să urmăresc și eu prin skype momentul când a venit Moșul cu Alba ca Zăpada și a fost o experiență de neuitat. Firește, nu au lipsit nici lacrimile, dar de data aceasta numai de fericire. Vă multumesc din suflet!

Ce ne bucură pe noi este că multe din familiile vizitate au devenit clienții noștri, iar noi, la rându-ni vom depune toate eforturile ca sloganul NEXUS - migrează pregătit, revino mulțumit - să fie transpus în realitate. Bateți la ușile noastre, tot așa cum bate Moș Crăciun la ușă, iar noi sperăm să vă aducem aceeași magie feerică și bun augur. La anul și la mulți ani!

 

P. S. Și tradițional - nu uitați să vă abonați la pagina noastră de Facebook ca să aflați diverse informații utile și interesante legate de migrație.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.