Mai aproape, mai dulce

  • Mai aproape, mai dulce
  • Mai aproape, mai dulce
  • Mai aproape, mai dulce
  • Mai aproape, mai dulce
  • Mai aproape, mai dulce
Este campania de care ne-am îndrăgostit. Prin intermediul ei noi, cei de la NEXUS, în luna dragostei ne-am propus să îndulcim clienții noștri, să le aducem un zâmbet, o lacrimă de bucurie în ochi, să le transmitem toate gândurile bune din lume și să micșorăm, măcar și pentru câteva clipe, distanțele dintre cei dragi. Asta fără doar și poate, numai și numai cu sprijinul partenerilor noștri ce ne-au oferit acele ”surprize dulci”, pe care echipele NEXUS le-au livrat cu succes la timpul și locul potrivit.

Așadar, ce trebuiau să facă participanții? Simplu - să ne scrie pe paginile evenimentelor un mesaj de dragoste pentru persoana dragă, de restul ne-am ocupat noi și credem că nu ne-am străduit în zadar, or emoțiile celor ”surprinși” sunt mai grăitoare decât orice cuvinte. Mai multe poze vezi aici.

Mai mult decât atât, ne bucurăm că am izbutit să contribuim și la o frumoasă împăcare între doi îndrăgostiți. Cristi se află de mulți ani în Belgia, unde mult mai devreme a plecat mama lui. Deci, el a simțit pe propria piele ce înseamnă a crește având părinții la distanță, cuvântul ”dor” fiind mai mult decât trei litere. Soarta a fost cruntă cu el când și-a pierdut prima dragoste într-un tragic accident, aceasta însă nu l-a oprit să poată iubi din nou. Astfel, deși departe, oricum și-a găsit dragostea acasă, în satul lui natal, unde a întâlnit-o pe Ilaria.

Deja de doi ani tinerii încearcă să facă față greutăților pe care le implică o relație la distanță. Ne-a întâlnit foarte surprinsă. Vorba e că mai deunăzi au avut un conflict minor și nu se aștepta să primească vreun cadou. Și când colo, am apărut, cei de la NEXUSi cu baloane, bomboane și bineînțeles mesajul scris din toată inima de către prietenul ei, Cristi.

-E greu uneori să transmiți tot ce simți prin skype. Se mai întâmplă și să ne certăm, cum fără asta? ni s-a destăuinuit Ilaria.

-Dar vă veți împăca acum? am întrebat-o sfios.

-Firește că da, că nici nu ne-am certat chiar tare. O mică neînțelegere și atât.

Suntem siguri că așa va fi, iar surpriza dulce oferită de către partenerii noștri a alungat orice nouraș deasupra relației lor.

Dorul e un sentiment greu de definit, dorul înseamnă să te gindesti cu plăcere și în același timp cu tristețe la ființele dragi, când ele nu îți sunt aproape. Dorul e semnul unei trăiri intense, e în același timp duioșie și durere, un foc ce îți arde inima, o boală care te sfârșește. Dorul înseamnă transfigurarea ființelor iubite în absența lor, e dovada prezenței ei de neșters în sufletul și conștiința ta. Dorul e un sentiment greu de descris, dar oricum l-ai simți, fii sigur că orice mesaje de dor vei transmite, ele vor ajunge direct în inima ființelor noastre dragi.

Este un frumos mesaj de la Veronica și Dumitru, doi tineri aflați de mulți ani în Franța, dar care au ținut să-și felicite părinții cu acest frumos prilej cum este Ziua Dragostei.

-Acum au ocazia să vină mai des, zice înduioșată Ecaterina, mama lui Dumitru, dar prima perioadă nu-i puteam vedea cu anii. E greu când copiii pleacă departe de casă, dar acum știu că am la cine apela pentru a găsi răspuns în privința a tot ce ține de plecarea și aflarea peste hotare.

Pe final, dar nu în ultimul rând aducem cele mai sincere mulțumiri partenerilor noștri locali care au făcut posibilă ca această sărbătoare să aducă lumină în inimile clienților noștri:

Centrul de Limbi Europene ORATORICA (Chișinău)

Compania Gebhardt-Construct (Cahul)

Compania Feramenta (Cahul)

Cabinetul stomatologic Denta Mostovei (Cahul)

Notarului public Munteanu Timofei (Cahul).

Sperăm că acesta este doar începutul unei cooperări care va aduce și mai multe roade în viitor.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.