„NEXUS livrează zâmbete și bucurii”, ediția II

  • „NEXUS livrează zâmbete și bucurii”,  ediția II
Se apropie sărbătorile de iarnă, cu toți așteptăm ca Moș Crăciun să ne treacă pragul. Iar ca să se întâmple acest lucru, Centrele NEXUS Edineț, Ungheni și Cimișlia au devenit complicii lui. În perioada sărbătorilor de iarnă vom livra, împreună cu Moș Crăciun, zâmbete și bucurii copilului tău sau oamenilor dragi ție chiar acasă la ei. Ne-am propus să reducem distanța dintre tine și oamenii care se află departe.

Nu contează în care colț al lumii ești, pentru că Moș Crăciun trimis de tine va ajunge la cei dragi. Tot ce trebuie să faci e să contactezi unul dintre centrele noastre ( cele menționate mai sus) și poți să ceri ca Moș Crăciun să livreze cadouri la domiciliu. Mai mult decât atât, dacă vrei să transmiți și un mesaj personalizat, vom avea mare grijă ca vorbele tale să ajungă la destinație.

Cum funcționează serviciul de ”livrare cu Moș Crăciun” la Centrul NEXUS Edineț?

Dacă vrei că Moș Crăciun din orașul Edineț să ajungă la oamenii dragi ție, contactează-ne și spune-ne unde, când și ce daruri vrei ca Moșul să le ducă.

Mai mult decât atât, dacă soliciți serviciul de livrare de la NEXUS primești un cupon cu o reducere de 5%  de la partenerul nostru local – rețeaua de magazine cu produse pentru copii Pinocchio.

Pentru a comunica mai eficient cu Moșul și a afla mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon: 0 606 696 38, sau vino la Centrul NEXUS Edineț - str. Independenței 53.

Cum funcționează serviciul de ”livrare cu Moș Crăciun” la Centrul NEXUS Ungheni?

Dacă cei dragi se află în Ungheni și vrei să le faci sărbătorile mai frumoase, urmează cei trei pași.

1.  Intră pe pagina de web a partenerilor noștri magazinul Bricone: bricone.md  (aici poți găsi tot ce-ți place – de la jucării pentru copii, până la mobilă.)

2. Alege și cumpără produsul favorit.

3. Sună la NEXUS Ungheni și comandă serviciul de livrare ”Moș Crăciun”. Moșul va avea grijă ca darul pe care l-ai ales să ajungă la destinație. 

Pentru mai multe detalii, sună la 0 606 696 39, sau vino la Centrul NEXUS Ungheni - str. Barbu Lăutaru 26

La Centrul NEXUS Cimișlia poți cere același serviciu.

Pentru detalii sună la numărul de telefon 062100410, sau vino direct la Centrul NEXUS Cimișlia - str. Ștefan cel Mare 14, et 3

Sună colegilor noștri din oraș și cere-le serviciul de ”livrare cu Moș Crăciun”. Iar colegii noștri îi vor transmite Moșului cum să ajungă la cei dragi ție.

Serviciul de ”livrare cu Moș Crăciun” este valabil în perioada 19-30 decembrie și 3-7 ianuarie, orele de livrare 16.00 - 20.00. Costul serviciului e de 200 de lei, în toate Centrele NEXUS.

Transformă sărbătorile de iarnă într-o poveste cu Moș Crăciun!

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.