Obține o reducere de 10% de la NEXUS și învață o limbă străină!

  • Obține o reducere de 10% de la NEXUS și învață o limbă străină!
Vrei să pleci în străinătate pentru a studia? – Învață o limbă străină! Vrei să mergi la muncă peste hotare? – Învață o limbă străină! Vrei să ai un salariu mai bun? – Învață o limbă străină!

De mai bine de patru ani încercăm să te obișnuim cu această idee - înainte de a migra, învață o limbă străină.

Indiferent de ce vrei să faci și unde vrei să mergi, limba străină este obligatorie în lumea grăbită, cu cerințe și standarde tot mai înalte. Din acest motiv, avem mare grijă să selectăm cele mai bune școli de limbi străine din țară, cu care să formăm legături și relații de durată, în care tu, clientul nostru drag, să poți avea toată încrederea.

Și pentru că această primăvară a început cu noi parteneriate și idei, Centrul NEXUS Ungheni a încheiat un acord de colaborare cu școala de limbri străine ”Pro Comunicare”, denumită și Școala de Limbi Europene.

Deși instituția are abia un an de când și-a lansat activitatea, Diana Retcu, profesoară de limba engleză și directoarea Pro Comunicare, împreună cu echipa ei, au la activ sute de elevi instruiți și mii de ore de predare a limbilor străine.

Pentru că la Centrul NEXUS Ungheni primim zilnic solicitări din partea clienților, prin care ni se cere să recomandăm o școală de calitate pentru a învăța limba țării în care vor să migreze, venim acum cu un răspuns frumos la aceste solicitări. Și o facem cu cel mai mare drag – „Pro Comunicare” este școala cu profesioniști buni, care-ți oferă servicii de calitate și prețuri accesibile. Iar vestea bună e că datorită lui NEXUS poți beneficia și de o reducere de 10% pentru toate cursurile disponibile.  

Tot ce trebuie să faci e să vii la Centrul NEXUS Ungheni, să-ți iei cuponul (formularul de referință) și să profiți de avantajele exclusive, oferite de partenerul nostru local – Pro Comunicare.

Reducerea este valabilă pentru toate cursurile disponibile, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

La Pro Comunicare găsești cele mai populare limbi europene, la cele mai avantajoase prețuri:

- Cursuri de limba engleză pentru elevi și adulți

- Cursuri de limba franceză pentru elevi

- Cursuri de limba italiană pentru adulți 

La finalul cursurilor te alegi cu un certificat care confirmă cunoștințele pe care le-ai obținut.

Doar cu NEXUS, migrează pregătit, revino mulțumit.

Și nu uita – pentru o migrație sigură, învață o limbă străină!

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.