Oportunități de studiu și angajare în Germania

  • Oportunități de studiu și angajare în Germania
Ești interesat să pleci în Germania? Vrei să afli despre oportunitățile de studiu, sau de angajare, sau de perfecționare a cunoașterii limbii? Te afli deja acolo și vrei să faci parte din comunitatea studenților care învață în Germania sau a celor care au absolvit și acum își construiesc cariera?

Îți propunem să devii membru al portalului Alumni Deutschland.

Fă click aici și îndeplinește câmpurile necesare, astfel vei primi revista cu ultimele noutăți și anunțuri direct în căsuța ta poștală. De asemenea vei avea acces la grupurile de discuții, unde vei afla sfaturi practice din prima sursă, adică de la studenți sau tineri specialiști ca și tine. Vei putea participa la seminare și conferințe virtuale care cu siguranță îți vor fi de folos.

Cât privește locurile de muncă, portalul conține anunțuri din întreaga lume, selectează din meniu țara care te interesează.

Acest portal conține informații autorizate și este produsul unui proiect finanțat de Ministerul Federal al Cooperării Economice și Dezvoltării al Germaniei, cu susținerea Oficiului Federal pentru Afaceri Externe.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.