Patronatul Agențiilor de plasare în câmpul muncii - recrutare sigură

  • Patronatul Agențiilor de plasare în câmpul muncii - recrutare sigură
Sunt multe agenții de plasare în câmpul muncii, dar nu știi care din ele merită încrederea. Probabil nu o dată ai citit în presă despre cazuri de escrocherie în urma cărora oamenii au rămas fără bani sau, mai rău, au devenit victime ale traficului de ființe umane.

Ce trebuie să știi în primul rând este că potrivit legislației în vigoare, nici o agenție de plasare în câmpul muncii în străinătate NU are dreptul să perceapă bani de la beneficiari pentru serviciile prestate.

Pe site-ul Patronatului Agențiilor de plasare în câmpul muncii găsești lista agențiilor private care te pot ajuta să-ți găsești un loc de muncă atât în Moldova, cât și peste hotare.

Este o asociaţie patronală, necomercială, apolitică, nonguvernamentală şi independentă, înregistrată la Ministerul Justiţiei al RM la 10 octombrie 2011 în urma asocierii pe baza liberului consimţămînt a mai multor Agenţii Private licenţiate în activitatea de plasare în cîmpul muncii.

Scopul acesteia este de a identifica şi promova drepturile şi interesele agențiilor sale membre, înregistrate în Republica Moldova și care activează legal.

Echipa NEXUS constată cu satisfacție că ideea plasării pe un singur site a agențiilor care se ocupă cu plasarea în câmpul muncii a fost discutată în cadrul întrunirilor introductive între NEXUS și partenerii din sectorul privat, în speță din domeniul resurselor umane.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.