Programe de stagiere în străinătate pentru regizori, jurnaliști și artiști

  • Programe de stagiere în străinătate pentru regizori, jurnaliști și artiști
De la un timp simți că Moldova a devenit prea mică pentru tine. Ți se pare că-i cunoști pe toți și nu mai este nimic ce ai putea învăța acasă. Așa că te încearcă gândul să pleci în străinătate pentru o stagiere. Special pentru tine am selectat cele mai bune programe din lume care ți-ar putea oferi o pregătire profesională. Dar avem și noi o condiție! După ce termini stagiul, să revii acasă și să implementezi aici ceea ce ai învățat acolo.

STAGII PENTRU REGIZORI

Paramount Pictures propune programe impresionante de stagiu, care permit începătorilor să acumuleze experiență în acest domeniu, să comunice cu profesioniști, să asiste la filmări, la diverse ateliere de creație și la alte evenimente.

Chicago Filmmakers îți va oferi șansa de a savura „bucătăria” unor filmări nu doar în calitate de stagiar, dar și ca voluntar, dacă nu ai destule cunoștințe. 

Teatrul public din New York propune stagiu remunerat și neremunerat pentru actori, regizori, cântăreți și scenariști. Accesează site-ul oficial al teatrului ca să găsești mai multe detalii.

STAGII PENTRU JURNALIȘTI

Stagiu în Harvard  caută stagiari pentru diverse cercetări în domeniul mass-media. Aceștia oferă o bursă în mărime de 30 000 $. 

Stagiu în domeniul mass-media în Mongolia îți oferă șansa de a-ți promova ideile în unul dintre ziarele de bază ale orașului Ulan-Bator sau la un post TV de stat în calitate de  jurnalist TV sau operator. Stagiul durează o lună, salariul este circa 1 000 $. Cazarea și mâncarea sunt asigurate.

STAGII PENTRU ARTIȘTI

Musée d'Orsay, Paris propune diverse variante de stagiere în domeniul arhitecturii și designului.

Muzeele de stat ale Berlinului: în acest grup intră 17 muzee din Berlin. Stagiul este interesant pentru savanții din domeniul artei, arheologiei, etnologiei și disciplinelor asemănătoare.

Muzeul de Artă Modernă, New York este printre cele mai bune trei muzee de artă contemporană din lume și oferă o varietate incredibilă de programe de stagiu plătit.

Centrul de Artă Contemporană din Singapore oferă un stagiu în unul dintre cele mai vizitate locuri din țară. Aici sunt invitați cei cu studii în domeniul culturii și al artei.

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

Sursa foto: macquarie.com

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.