Seminar gratuit: cum poți obține viza pentru Marea Britanie

  • Seminar gratuit: cum poți obține viza pentru Marea Britanie
Încă un pic și sărbătorile de iarnă vor fi aici. Ele vin cu daruri, mâncare aromată, miros de portocale, vin fiert, vacanță și… întâlnirile cu membrii familiei. Dar așa cum toți cei dragi ție se află în străinătate, nu vor putea fi aici de sărbători.

În schimb, cu siguranță te pregătești să te duci tu la ei! Cu această ocazie, Centrul NEXUS Chișinău vine să te ajute!
Dacă planifici să mergi în Marea Britanie, dar procesul de obținere a vizei ți se pare dificil și anevoios, atunci trebuie să vii la noi. Aici vei găsi multă informație utilă. 

Ne-am propus ca din luna noiembrie să facem o serie de ateliere GRATUITE, prin care să te informăm cum să obții viza pentru Marea Britanie. 
În cadrul seminarelor vom împărtăși cunoștințele și experiența noastră cu toți cei care doresc să viziteze Marea Britanie și au nevoie de viză pentru asta.

Ce vei învăța la Centrul NEXUS Chișinău?
1. Vei învăța unde trebuie să te înregistrezi
2. Ce formulare și cum trebuie să le completezi
3. Care sunt costurile și perioada în care obții viza și multe alte lucruri care vor face procesul de obținere a vizei pentru Marea Britanie mai ușor și mai plăcut.

Acestea fiind spuse, suntem bucuroși să te anunțăm că primul seminar GRATUIT despre cum să obtii viza pentru Marea Britanie va avea loc pe data de 18 noiembrie, ora 17:00, adresa este aceeași – Chișinău, strada Ismail 84, Centrul NEXUS Chișinău.

Vrei să ajungi la seminarul nostru? 
Contactează-ne la numărul de telefon 0(22) 54 91 13 sau la telefonul mobil 060 669 636 și programează-te la seminar, sau te poți înscrie direct pe pagina noastră de web: www.nexusnet.md 
Noi te așteptăm!

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.