Servicii medicale cu 10% reducere pentru o migrație sănătoasă

  • Servicii medicale cu 10% reducere pentru o migrație sănătoasă

În fiecare lună peste 500 de mii de moldoveni caută servicii medicale și produse farmaceutice în mediul online.

Sau cel puțin așa arată studiul celor de la Biroul de Audit al Tirajelor și Internetului din Moldova (BATI). E adevărat că această cifră mare și interesul față de medicină nu este o noutate. De asemenea nu este o noutate și faptul că moldovenii plecați peste hotare fac ”turism medical” și sunt interesați de aceste servicii. Studiul IASCI-CIVIS din 2013, efectuat în cadrul Proiectului NEXUS Moldova, arată că 32% dintre migranții pe termen lung caută servicii medicale în țară, iar 18% dintre aceștia sunt foarte interesați de serviciile medicale de acasă.

Din acest motiv am decis să căutăm un partener de încredere care să ofere servicii medicale de calitate la prețuri avantajoase, pe care le-am putea propune migranților și potențialilor migranți.

După o analiză și o cercetare a pieței, am ales unul dintre primele centre private de sănătate din țară - Centrul Medical Privat „Sănătate EVP”. Cu o experiență de peste 25 de ani, un colectiv de 28 de medici calificați și o gamă largă de servicii, putem să-i recomandăm cu încredere. Mai mult ca atât, special pentru clienții NEXUS Centrul „Sănătate EVP” va oferi și o reducere de 10% la absolut toate serviciile sale. 

Coordonatorul NEXUS Moldova, Nicolaas de Zwager, spune că este o cerere a clienților NEXUS să avem un partener care oferă servicii medicale: ”Migranții moldoveni când se întorc acasă, o dată sau de două ori pe an, vor să beneficieze de servicii medicale de calitate, vor să facă investigații și să se asigure că sunt sănătoși. Migranții, de obicei, vor să aibă acces la un pachet deplin de servicii, la o singură clinică. Ei petrec puțin timp în țară și vor să rezolve cât mai multe. NEXUS lucrează numai cu liderii pieței, cu cei pe care-i putem recomanda cu drag și încredere. Până la urmă, e vorba de încredere, încrederea care s-a format între NEXUS și Centrul medical, sau oricare alt furnizor de servicii de calitate. Cred că toți clienții noștri vor beneficia în urma acestui parteneriat. Mai ales că toți clienții NEXUS, care aleg să meargă la Centrul ”Sănătate EVP” vor beneficia de o reducere de 10% pentru toate serviciile medicale”.

Care sunt serviciile de care poți beneficia la Centrul ”Sănătate EVP”?

La Clinica ”Sănătate EVP” poți beneficia de o mulțime de servicii medicale, începând cu o simplă analiză a sângelui, până la cele mai complexe teste. Unicul serviciu indisponibil este examenului radiologic.

Pe lângă numărul mare de servicii, Clinica este dotată și cu e secție de recuperare.

Care este experiența medicilor?

Colectivul Centrului este format din 28 de persoane. De bază sunt 12 specialiști, care au o experiență bogată și ani de muncă la activ.

Directorul general și fondatorul Centrului, dr. Eleferii Pitel, chirurg-endoscopist, specialist în ecografie, categorie superioară, are o experiență de 35 de ani în acest domeniu. Și pentru că cel mai important criteriu de deservire al clienților este calitatea, medicul a ales și o echipă de profesioniști, alături de care muncește cot la cot, zi de zi.

Clinica ”Sănătate EVP” este printre primele clinici private din țară, care activează deja de 25 de ani. Și în toți acești ani, clienții noștri au venit la noi datorită calității cu care am lucrat. Și da, cei mai mulți clienți ajung la noi datorită recomandărilor venite de la prieteni, cunoscuți și clienți deserviți în Clinica noastră. Cred că putem să ne mândrim că oamenii au încredere în noi„ – a ținut să remarce dl director general Pitel.

Cum te poți programa și ajunge la Centrul ”Sănătate EVP”?

Procedura de înscriere la serviciile medicale și la medicii Centrului  este foarte accesibilă și poate fi făcută prin mai multe căi.

  1. Te poți programa online, pe pagina de internet a Centrului -  sanitas.md  
  2. Te poți programa telefonic, la unul dintre aceste numere:

             0(22) 56-55-75,  069-90-72-50

  1. Poți merge direct la ei. Îi găsești în Chișinău, str. Cuza Vodă, 23

Și nu uita, ca să beneficiezi de o reducere de 10% treci pe la unul dintre Centrele NEXUS și ia-ți formularul de referință către Centrul ”Sănătate EVP” (cuponul cu ofertă).

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

Și da, ”boala o simți, sănătatea nu” – așa că ai grijă de sănătatea ta! 

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.