Spune ce servicii trebuie reparate în guvern

  • Spune ce servicii trebuie reparate în guvern
În ultimii șase ani guvernul țării noastre a făcut un efort colosal ca să devină accesibil și în mediul online. A fost creată o infrastructură bazată pe tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) de talie mondială, care a făcut posibilă accesarea serviciilor electronice la cele mai înalte standarde de calitate.

Chiar și în asemenea condiții cetățenii și mediul de afaceri continuă să întâmpine o serie de constrângeri în interacțiunea cu statul. Una dintre cele mai importante fiind corupția, percepută de 40 la suta din companii ca un impediment major pentru afaceri (conform studiului World Bank-EBRD Business Environment and Enterprise Performance Survey, 2013).
Pentru anul 2017 Guvernul și-a propus să retragă din uz serviciile învechite și să facă serviciile electronice cât mai accesibile.
La această etapă partenerii noștri de la Centrul de Guvernare Electronică doresc să afle și părerea ta în privința propunerilor de reformare a serviciilor publice. Tot ceea ce trebuie să faci e să participi la acest sondaj până la 1 iulie.

Orice idee și propunere va fi analizată, iar cele mai relevante vor fi acceptate. Acum ai o ocazie unică să alegi cum să fie guvernarea ta, pentru că e guvernul tău!
Dacă ai nevoie de clarificări, documente și informații adiționale, le poți solicita la adresa office@egov.md.

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.