Viză Marea Britanie: consultăm, completăm, programăm – servicii legale

  • Viză Marea Britanie: consultăm, completăm, programăm – servicii legale
Tot mai mulți moldoveni vor să viziteze Marea Britanie: unii vor să vadă Big Bang-ul, alții vor să înoate în Tamisa, iar alții sunt goniți de dorul pentru cei dragi care sunt plecați de mai mult timp acolo.

Cifra celor care ne cereți ajutorul pentru completarea formularului pentru obținerea vizei britanice este în creștere. Și datorită insistenței voastre, am decis să lansăm un asemenea serviciu.
Dragi prieteni, ați vrut? Noi facem!
Și după cum te-am obișnuit, venim cu un ghid informativ, dar de această dată nu-ți spunem ce să faci tu, ca să fii asigurat, azi îți explicăm ce facem noi pentru tine.

1. Consultanța și evaluarea șanselor. Atunci când vii la NEXUS pentru a solicita serviciul nostru de consultare, completare și programare pentru obținerea vizei pentru Marea Britanie, echipa noastră îți face un mic test. Bine, nu e chiar test, este mai mult un set de întrebări prin care îți spunem care este tipul de viză pentru care trebuie să depui solicitarea (viză de vizitator sau viză de reunificare a familiei etc), dar și dacă ai șanse să obții sau nu viza. Cu ajutorul acestui test înțelegi dacă la această etapă ești sau nu pregătit să obții viza și dacă merită să-ți investești timpul și banii pentru asta. Da, evaluarea și consultarea este gratuită.

2. Îți explicăm cum să completezi formularul și ce acte trebuie să ai la tine. Dacă treci testul de evaluare, unul dintre experții NEXUS îți va explica procesul de completare a formularului pentru obținerea vizei. Mai mult decât atât, noi îți oferim și un ghid scris cu toată procedura și link-urile necesare. Și iarăși, pentru asta nu trebuie să plătești nimic!

În situația în care ai primit toate indicațiile, dar nu ești sigur că poți completa corect formularul și vrei ca unul dintre consultanții noștri s-o facă în locul tău, atunci ți se dă lista de acte și informația necesară pentru completarea profilului și depunerea dosarului. De restul ne ocupăm noi.

A, da! Actele poți să le trimiți prin poșta electronică, sau poți să vii personal. Deși, oricum va fi nevoie de prezența ta, chiar dacă noi o să completăm formularul (mai jos, îți explicăm de ce e nevoie să fii și tu prezent).

După ce ne-ai contactat (telefon, email, Skype etc) ai două opțiuni de a completa formularul:

a. îl completezi singur (deja ai informația de la noi);

b. ne încredințezi nouă această muncă – avem expertiza necesară.

Te anunțăm din start că FORMULARUL este unul complex și cu multe detalii și  trebuie să răspunzi la peste 60 de întrebări și să scrii câteva texte, prin care să descrii scopul vizitei și oamenii la care mergi. Evident, chestionarul este în limba engleză. Și da, obținerea vizei depinde de cât de bine este completat profilul.

3. Completăm formularul și plătim taxa legală pentru viză. După ce formularul este completat, te programăm pentru depunerea dosarului la reprezentanții oficiali ai britanicilor, Compania ”TLScontact”. De la noi primești confirmarea programării și formularul tipărit. Fără el nu poți depune dosarul.

În ziua în care ești programat, mergi la ei cu pachetul de documente, lista de acte necesare o primești la NEXUS.

N.B. programările se fac doar joia, iar rândul e destul de mare. În prezent, următorul ”ochi” liber este pentru luna iulie. Dacă ai planuri să ajungi la toamnă în Marea Britanie, trebuie să te grăbești. Cu cât mai repede iei o decizie, cu atât mai repede ai să simți cum plouă în Marea Britanie

4. Achitarea taxelor legale. Iată aici este obligatorie prezența ta! Taxele legale sunt achitate online, de pe cardul tău bancar (pe el trebuie să ai bani destui ca să achiți viza și serviciile TLS) Și pentru că noi nu lucrăm cu carduri străine

5. Depunerea dosarului. Noi nu te însoțim când mergi să depui dosarului :). Deja ești pe cont propriu. În schimb, te instruim și-ți explicăm care este procedura și cât trebuie să aștepți până ai să primești viza. După ce depui actele, trebuie să aștepți ca să fie procesate în decurs de 15 zile.

6. Eliberarea vizei. Da, nici când îți este eliberată viza n-o să putem sărbători împreună. Și nu noi suntem cei care îți dăm vestea îmbucurătoare că ți-a fost acceptată sau respinsă cererea. De asta se ocupă TLScontact-ul - vei primi un mesaj email sau vei fi contactat telefonic (Noi nu ne supărăm dacă ne suni să ne anunți și pe noi despre rezultatul muncii comune).

7. Îți cumperi bilet de avion și mergi în Marea Britanie. Da, putem și cu asta să te ajutăm, sau să te îndrumăm. Pentru că avem parteneri de încredere care oferă servicii de calitate la prețuri accesibile. Dar asta e o altă poveste, cu care o să revenim mai târziu.  

De ce să alegi NEXUS?

Pentru că toată informația pe care o oferim este gratuită, nimeni în țară nu mai face acest lucru. Iar dacă simți că ai nevoie de asistență, atunci noi ți-o oferim la cele mai mici prețuri. Dacă ne spui unde costurile acestor servicii sunt mai mici, noi îți întoarcem banii! 

Și la final, niște curiozități:

80% dintre cei pentru care am completat noi formularul, au primit viza pentru Marea Britanie.

Alege Centrul NEXUS care este mai aproape de tine și cere expertului nostru ajutor aici sunt CONTACTELE noastre. 

 

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.