Un mărțișor de la inimă la inimă - o campanie socială pentru tine și cei dragi

  • Un mărțișor de la inimă la inimă - o campanie socială pentru tine și cei dragi
Vrei să aduci primăvara în inimile celor dragi rămași acasă? Noi te ajutăm! Participă la campania noastră ”Un mărțișor de la inimă la inimă”, o campanie prin care NEXUS îți propune să micșorezi distanțele, dar și îți oferă oportunitatea să contribui la un excepțional proiect social menit să ajute un centru pentru copii cu nevoi speciale din orașul Ungheni.

Ce face NEXUS pentru tine?

Livrează din numele tău un mărțișor și un mesaj personalizat pentru persoana ta dragă, în orice colț al Moldovei s-ar afla. GRATUIT și foarte prietenos! 

Ce trebuie să faci tu?

Foarte simplu:

1. Contactează echipa NEXUS Ungheni:

Fix: (+373) 236 84 999
Mobil: (+373) 606 696 39
Email: [email protected]
Skype: nexus_ungheni

2. Fie ne scrii direct pe pagina noastră de Facebook

3. În mesajul tău indică numele și adresa persoanei dragi pe care vrei s-o feliciți cu ocazia sosirii primăverii.

Noi, la rândul nostru, îi vom livra un mărțișor și un mesaj personalizat din partea ta. Nu te va costa nimic. Serviciul nostru este absolut GRATUIT. Grăbește-te, data limită de primire a solicitărilor este de 25 februarie curent, ora 18:00 (ora Moldovei).

De ce să comanzi un mărțișor de la noi?

Pentru că astfel contribui la un proiect social menit să ajute Centrul ”Casa pentru toți”, un centru pentru copii cu nevoi speciale situat în orașul Ungheni. Vorba e că mărțișoarele sunt confecționate cu mare drag de către micii beneficiari ai acestuia, activitatea fiind sponsorizată de către partenerii NEXUS Ungheni. Până în prezent pe contul Centrului ”Casa pentru toți” au fost transferați circa 5000 de lei, donațiile primite fiind ulterior folosite pentru dotarea centrului de intervenție timpurie - logopedie, asistență psihologică, kinetoterapie, terapie ocupațională – cu materiale didactice și echipamente. După cum vezi, lucrările sunt în toi.

 

 

Cine sunt partenerii noștri?

Alături de NEXUS este o pleiadă de parteneri receptivi care au dat curs apelului nostru de a ajuta tinerii cu nevoi speciale şi de a transmite căldura concetăţenilor noştri de peste hotare celor de acasă.

Sincere mulțumiri pentru: Consiliul Raional Ungheni, Primăria orașului Ungheni, compania de micro-finanțare SMART CREDIT, avocatul Tatiana Roibu, compania de publicitate LogosArt, compania producătoare de miere de albină ”Dulce Plai”, Centrul de Instruire Limbi Străine al CCI Ungheni, clinica medicală ”Pro Diagnostic”, compania de voiaj ”Călătorul” și lista poate continua, suntem deschiși pentru oricine vrea să coopereze.

Cum poți contribui și tu?

Dacă vrei să faci un act de caritate și să donezi bani pentru copiii de la Centrul “Casa pentru Toţi”, o poți face direct. Vezi AICI datele bancare ale Centrului.

Aşteptăm cu nerăbdare mesajele voastre călduroase pentru cei dragi și să avem cu toții o primăvară frumoasă! 

 

       

 

 

Другие статьи

    Notice (8): Undefined index: title_rom [APP/View/Elements/pages/view.ctp, line 72]
  • Notice (8): Undefined index: title_rom [APP/View/Elements/pages/view.ctp, line 72]
  • Notice (8): Undefined index: title_rom [APP/View/Elements/pages/view.ctp, line 72]

ЧТО ТЕБЕ ПРЕДЛАГАЕТ НЕКСУС?

  • Бесплатные консультации по вопросам миграции
  • Исчерпывающую и точную информацию из надёжных официальных источников
  • Индивидуальную помощь и поддержку всей команды
  • Решения от наших партнёров
Если мы убедили тебя, стань нашим клиентом заполнив поля ниже.