Cele 3 elemente de siguranță în afacerile de succes

  • Cele 3 elemente de siguranță în afacerile de succes
Ai revenit de peste hotare și ești decis să devii propriul tău șef, dezvoltându-ți o afacere în Moldova? Să știi că nu ești singurul. Din toate Centrele noastre de Servicii, NEXUS Cahul se poate lăuda cu faptul că majoritatea clienților săi reprezintă migranții reîntorși, care doresc să investească. L-am rugat pe Stepan Untilov, Specialist Dezvoltare Partenriate de la NEXUS Cahul, să ne spună în trei cuvinte ce face NEXUS pentru ei. Urmează un răspuns - scurt, clar și cuprinzător.

De la idee pornește totul, dar asta nu e suficient. Noi îți oferim trei sfaturi pentru a dezvolta cu siguranță o afacere de success în Moldova:

1. Găsește un mentor

Afacerile se construiesc pe baza unui mecanism concret. Dacă vrei să te asiguri că afacerea ta va genera profit nu ai nevoie să „reinventezi roata”. Tot ce trebuie să faci este să înveți cum se fac afaceri în Moldova de la antreprenorii de succes care se ocupă de antreprenoriat de mai mulți ani în condițiile economiei moldovenești.
NEXUS îți pune la dispoziție experiența membrilor Clubului Economic Consultativ. Acum poți afla cum să-ți dezvolți afaceri de succes în condiții de criză economică, care nișă de piață din Moldova generează profit, în ce afaceri merită să investești și cel mai important cum să reduci riscurile în business.

2. Cunoaște cadrul legal

Republica Moldova este un stat tânăr. O țară care își începe viața. Țara noastră se dezvoltă pas cu pas și statul învață din experiență, din această cauză regulile de joc, adică legile, sunt în continuă schimbare. Iar pentru un antreprenor de succes este foarte important să fie la curent cu legile în vigoare.
Guvernul Republicii Moldova este unul din principalii parteneri NEXUS.

Deci dacă te întrebi cum se înregistrează o întreprindere, care formă organizatorico-juridică să alegi, de ce acte suplimentare ai nevoie, cum se duce evidența contabilă și care sunt rapoartele ce trebuie să le prezinți NEXUS îți oferă sprijinul. La noi poți afla cum să dezvolți o afacere în Moldova, fiind sigur că respecți toate normele legale. 

3. Atrage mai multe resurse financiare

Pentru antreprenori banii înseamnă instrumente. Dacă deții mai multe instrumente pentru dezvoltarea business-ului tău, vei obține mai multe rezultate. La NEXUS găsești cele mai bune soluții financiare pentru afacerea ta. Iar dacă ți-ai pus în gând să obții un grant pentru dezvoltarea business-ului, și nu știi cum poți participa la un concurs de granturi, NEXUS îți spune cum poți obține finanțări nerambursabile pentru business-ul tău.

Vino la unul dintre Centrele de Servicii NEXUS să discutăm despre orice întrebări care îți apar odată cu revenirea acasă. Dacă ești departe, adresează-ne o întrebare direct pe site-ul nostru.

Și te rog să ții minte că tot ce facem pentru tine este gratuit, pentru că prietenii nu se cumpără.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.