Învață să fii lideră, participă la inițiativa UN Women!

  • Învață să fii lideră, participă la inițiativa UN Women!
Dragă prieten, sau mai exact, prietenă, la final de săptămână venim cu o invitație la sigur utilă pentru tine. Colegii noștri de la UN Women au pornit o inițiativă dedicată femeilor cu experiență în migrație care sunt interesate de liderism.

Datorită acestui motiv ținem să le susținem ideea și să-ți propunem să te alături inițiativei pentru că vei avea multe de câștigat. NEXUS îți promite - va fi interesant, curios și nou pentru tine.

 Datorită activităților propuse de UN Women vei avea posibilitatea să părticipi la o serie de instruiri prin care vei învăța ce reprezintă procesul decizional și bugetar la nivel local și cum acesta poate fi influențat.

Vei avea șansa să te implici în acțiuni concrete de comunicare cu autoritățile locale. Mai mult decât atât,  vei lua cunoștință chiar și de modalități de convingere și de presiune asupra autorităților locale. Drept rezultat o să înveți să implementezi ideile privind ridicarea calității vieții femeilor migrante din Moldova.

De asemenea, datorită acestei inițiative vei avea ocazia să participi la o conferință națională în care îți vei prezenta soluțiile pentru situația femeilor migrante din Moldova. Iar acest lucru se va întâmpla în fața autorităților naționale și locale de cel mai înalt nivel.

Dacă simți că punctele de mai jos sunt despre tine, atunci implică-te în această inițiativă.
 
- ai o anumită experiență migrațională: fie ești peste hotare, fie te-ai întors de peste hotare
- cunoști bine toate problemele pe care le-a creat migrația pentru femei și ai idei și propuneri pentru soluționarea acestor probleme
- ești entuziasmată de a participa la toate acțiunile din cadrul inițiativei
- ai timp pe care îl poți aloca pentru implicarea în inițiativă (circa 4 ore pe săptămână)
- ești puternic motivată să schimbi soarta și calitatea vieții femeilor din raionul în care locuiești, în mod special ale femeilor migrante
- ești aproape de alte femei și poți mobiliza prin implicarea lor numeroase alte persoane
 
Mai multe detalii despre inițiativă și formularul de înregistrare le găsești aici: 

Dacă această idee te-a cucerit, grăbește-te să completezi formularul de participare până la data de 9 august, ora 17:00.

Și nu uita – doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

Sursa foto: borofamily.com

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.