Livrează un colet sigur și rapid cu ”UPS-Moldova”

  • Livrează un colet sigur și rapid cu ”UPS-Moldova”
  • Livrează un colet sigur și rapid cu ”UPS-Moldova”
Ai nevoie să expediezi urgent un colet, o scrisoare sau un pachet de documente celor dragi?Ești în căutarea unui operator de poștă rapidă de încredere?Ai nevoie de garanția că trimitirea ta va ajunge la timp exact în mâna destinatarului?

Atunci apelează la serviciile companiei ”UPS-Moldova”, partenerul nostru, care este reprezentantul oficial al companiei americane ”United Parcel Service”, unul din liderii globali în domeniul serviciilor de poștă expres.

”UPS-Moldova” are o rețea de oficii teritoriale în întreaga țară: Bălți, Cahul, Ungheni, Tiraspol, Edineț, Soroca, Orhei, Comrat ș.a., cu sediul central la Chișinău. Aici te vor întâmpina profesioniști care te vor ajuta să alegi serviciul de expediere în funcție de necesitățile tale.

Coletele sunt transportate zilnic cu o aeronavă specializată, iar livrarea acestora se face după principiul „de la ușă la ușă”.

Fii sigur că acestea vor ajunge la timp și în siguranță și vor fi înmânate destinatarilor de către unul din curierii UPS contra semnătură, cu indicarea datei și orei de livrare, numelui și prenumelui destinanarului.

Mai mult decât atât, poți urmări prin Internet și de sine stătător locul unde se află la moment coletul tău, accesând acest link și introducând datele necesare. Astfel te poți convinge că trimitera ta poștală a ajuns la timp.

În majoritatea țărilor din Europa trimiterile UPS din Moldova sunt înmânate destinatarilor chiar a doua zi după preluarea lor.

Tariful pentru expedierea sau primirea unei trimiteri prin UPS este determinat de tipul serviciului, țara de origine și de destinație, greutate.

Pentru un răspuns exact în privința prețurilor mergi la cel mai apropiat oficiu UPS ori, în cazul în care cunoști engleza, îl poți afla și singur, online completând câmpurile obligatorii aici.

Plata se face fie de către cel care expediază, fie de către destinatar.

Adresele și datele de contact ale oficiilor UPS din Moldova le afli aici.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania americană UPS își prestează serviciile în mai mult de 220 de țări și teritorii ale lumii. Zilnic aceasta livrează mai bine de 16 milioane de colete și documente.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.