O limbă străină - un as în mânecă

  • O limbă străină - un as în mânecă
  • O limbă străină - un as în mânecă
  • O limbă străină - un as în mânecă
”Începe noul an cu o provocare” - nu sunt vorbe în van, ci îndemnul echipei NEXUS Moldova pentru toți clienții săi. Provocarea noastră ține de studierea unei limbi străine. Or, sloganul nostru - migrează pregătit, revino mulțumit - ar fi imposibil fără de această premiză.

Vorba e că avem foarte multe solicitări din partea clienților noștri cu intenția de a pleca peste hotare - fie că e vorba de găsirea unui loc de muncă, fie a unei burse de studiu, fie reuniunea cu familia - dar atunci când vine momentul de a le oferi asistența și răspunsurile necesare, se dovedește a fi că ei nu prea cunosc limba țării în care vor să emigreze, respectiv șansele lor pentru o integrare reușită, bineînțeles, fiind mai mici.

Iată de ce ne-am gândit să lansăm o inițiativă care, pe de o parte, ar încuraja oamenii să fie mai pregătiți în cazul în care doresc să plece și, pe de altă parte, ar aduce beneficii pentru partenerii noștri, companii și școli de predare a limbilor străine. Prin urmare cele din urmă și-au pregătit ofertele, fiecare punând la dispoziția clienților noștri anumite reduceri, care pot fi obținute prin simpla prezentare a codului: NEXUS2016. Unele oferte mai sunt disponibile și acum, vedeți aici  detaliile.

Mai mult decât atât, am organizat și un concurs pe pagina noastră de Facebook, în cadrul căruia au participat peste 300 de persoane. Printr-un simplu ”Like” și ”Share” oricine putea deveni fericitul câștigător al premiului nostru și anume un curs de limbă străină absolut GRATUIT din partea NEXUS Moldova.

Ei bine, norocosul selectat la întâmplare de programul random.org este Dumitru Marjina, un tânăr antreprenor din orașul Ungheni. Dânsul are o mică afacere în domeniul textil, activând în Zona Economică Liberă din Ungheni. Compania coase haine pentru branduri renumite din Uniunea Europeană. Când l-am întrebat ce limbă vrea să studieze și ce factori i-au motivat decizia, Dumitru ne-a răspuns că:

”Engleza este limba pe care trebuie s-o cunoască oricine care dorește să aibă o afacere de succes. Accesul pe piețele din occident e mult mai dificil în cazul în care nu prea știi cum să comunici cu partenerii. Tocmai de asta și vreau să-mi îmbunătățesc gradul de cunoaștere a acestei limbi pentru a aduce mai mulți investitori străini în Moldova, precum și pentru a-mi lărgi rețeaua de parteneri”.

Adela Enache, șeful Centrului de Instruire al Camerei de Comerț și Industrie din Ungheni, partenerul NEXUS și totodată instituția care va presta cursurile de engleză, spune că nu este pentru prima oară când Dumitru apelează la trainingurile oferite de instituția pe care o reprezintă:

”Am desfășurat o serie de instruiri în materie de business și administrarea afacerilor, la care Dumitru mereu a fost printre primii participanți înregistrați. În general ne bucură că persoanele care vin la noi în urma recomandărilor de la Centrul NEXUS Ungheni sunt mult mai motivate spre auto-dezvoltare. Se vede că echipa lor știe cum să ajute oamenii să-și prioritizeze obiectivele și să pună corect accentele, astfel încât ei știu cu adevărat ce vor și le este mult mai ușor să se miște în direcția dorită”.

Pe final, nu ne rămâne decât să aducem sincere mulțumiri tuturor partenerilor care au dat curs inițiativei noastre și au mers, în primul rând, în întâmpinarea oamenilor oferindu-le acele mici ”cadouri” de Crăciun, mici dar foarte valoroase în timp.

P. S. Nu uitați să puneți ”Like” and ”Share” la articol, dacă vi s-a părut util și interesant și abonați-vă la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu alte informații și oferte relevante pentru dvs.

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.