PLURAL+ MOLDOVA 2016 – concursul de foto și video pentru tineri

  • PLURAL+ MOLDOVA 2016 – concursul de foto și video pentru tineri
Prieten drag, azi avem o invitație frumoasă pentru tine. Vrem să te provocăm să participi la concursul de video și foto – PLURAL + MOLDOVA 2016 – lansat de Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), misiunea în Moldova. Dacă știi să faci fotografii sau poți să filmezi, ai între 9 și 25 de ani, ești din Republica Moldova (de pe malul stâng și malul drept al r. Nistru) și/sau din diaspora, atunci acest concurs este pentru tine. Nu rata ocazia să ne arăți cât de talentat ești.

Concursul foto și video PLURAL+ MOLDOVA 2016 îți oferă posibilitatea să te expui într-un mod creativ pe marginea subiectelor migrației și diversității. 

Condiții:
Fotografiile și înregistrările video trebuie să abordeze următoarele subiecte: migrație, diversitate și alte subiecte conexe.

Dacă ai decis să participi, atunci ai posibilitatea să prezinți un reportaj fotografic compus din maxim 3 fotografii, ce reprezintă/descriu ideile tale despre integrarea, identitatea, diversitatea, drepturile omului și incluziunea socială a migranților din întreaga lume, precum și despre impactul migrației asupra oamenilor, inclusiv și a copiilor. 

Dosarele de participare trebuie să fie trimise până pe 18 noiembrie 2016, ora 12:00.

Orice produs foto/video primit după data limită nu va fi luat în considerație de organizatorii concursului. 
Toți participanții la concurs sunt invitați să-și expedieze lucrările prin: 

A. Poșta electronică la adresa [email protected]:

Pachetul de participare trebuie să includă următoarele:
a) formularul de participare completat, semnat și scanat (PDF sau JPG), precum și contrasemnat de unul dintre părinți, tutore, pedagog sau adult responsabil, în cazul în care candidatul este minor, după legea țării de reședință;
b) fotografiile în format JPEG (cu volum până la 10 MB) sau link la site de file hosting (dropbox.com, WeTransfer, Google Drive, etc) de unde se pot descărca fotografiile. Fotografiile trebuie să fie etichetate și numerotate, să conțină numele fotografului și să dispună de o legendă cu referințe. Pentru a înainta înregistrarea video trimiteți link la site de file hosting ( dropbox.comWeTransferGoogle Drive, etc) de unde aceasta poate fi descărcată. 

B. Prin poștă, la adresa:

Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova
str. Ciuflea 36/1,
MD-2001, Chișinău,
Republica Moldova
Formularul de participare și fotografiile pe care le expediezi trebuie să conțină următoarea mențiunea - „Pentru concursul PLURAL+ MOLDOVA 2016”.

Pachetul de participare trebuie să includă următoarele:
a) formularul de participare completat și semnat precum și contrasemnat de unul dintre părinți, tutore, pedagog sau adult responsabil, în cazul în care candidatul este minor după legea țării de reședință;
b) un CD/USB cu maxim 3 fotografii care sunt transmise pentru examinare. Acestea trebuie să fie etichetate și numerotate, să conțină numele fotografului și să dispună de o legendă cu referințe. Sau un DVD/USB care va conține înregistrarea video.
Formularul de participare, regulamentul concursului, dar și răspunsurile la întrebările frecvente (FAQ) pot fi descărcate aici.

Organizatorii și juriul vor acorda premii pentru 3 dintre cele mai bune fotografii și 3, dintre cele mai bune video-uri calificate în fiecare din cele două grupe de vârstă: de la 9 pâna la 15 ani, și de la 16 până la 25 de ani.
Câștigătorii vor fi anunțați în mod oficial la Gala de premiere PLURAL+ MOLDOVA 2016, care va avea loc la Chișinău, pe 16 decembrie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Migranților.
Echipa NEXUS este partenera acestui concurs. Din acest motiv te invităm cu drag să participi, noi avem încredere în talentul și munca ta!
Ne vedem la Gală!

 

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.